Gesponsorde koppelingen
Een hovenier, wat is dat?

Een hovenier, wat is dat eigenlijk? Een hovenier is eigenlijk een ander woord voor tuinman. Nu klinkt 'tuinman' misschien iets wat je meer voor de hobby doet, daarom dekt het woord 'hovenier' de lading. Spreken we over een hovenier, dan kun je er van uitgaan dat iemand zich beroepshalve met groenobjecten (zoals tuinen) bezighoudt. 

Veel mensen in Nederland beschikken over een tuin, maar lang niet iedereen beschikt over 'groene vingers'. Spreken we over iemand met 'groene vingers' dan hebben we het over het algemeen iemand die voor zijn/haar plezier in de tuin bezig is. Het onderhoud van de tuin is voor veel mensen echter een klusje dat ze liever niet doen. Het onderhoud van een tuin kan dan ook veel tijd kosten (afhankelijk van de inrichting en grootte van de tuin). Het verwijderen van onkruid, snoeien van bomen/heggen, het plaatsen van nieuwe planten enzovoort kost je al gauw een paar uur van je vrije tijd. Geen probleem wanneer dit je hobby is, maar voor veel mensen een hele opgave. 

TuinmanTuincentrumBoomteeltEigen huis & TuinTuinbouwFruitteeltBolgewasSnijbloemSnoeienStruikGraszoden kopenTeelaardeGoedkoop Hardhoutbeste kunstgras